povesti despre mtb

povesti despre mtb

Am fost la MTB Academy Cup

Am fost la MTB Academy Cup

Am fost la concursul MTB Academy Cup. Concursul s-a desfasurat sambata pe data de 15 iulie. Eu venisem cu cateva zile inainte de concurs si stiam deja treseul asa ca mi-a fost mai usor. Traseul avea 3 km si copiii de 9-10 ani trebuiau sa-l dea de 2 ori, avea multe urcari destul de abrupte si o coborare destul de abrupta in serpentine (pe la minutul 5 in filmul de aici).

Noi am avut startul la 9: 45 si am terminat pe la 10: 10. Eram 3 fete la categoria mea si Alexandra, colega mea, a fost singura la categoria ei.

Eu si colegii mei am avut micul dejun la 7:00 si parintii au zis sa mancam lapte cu cereale pentru ca au zis ca e mai bine sa mancam asta.

Cand am plecat ploua un pic, dar s-a oprit pana la concurs. Tati mi-a spus sa ma dau jos la o urcare pentru ca ma oboseam si oricum nu reuseam  sa o urc pe toata. Dupa concurs am aflat ca am luat locul 1 si ca am facut amandoua turele in 24 de minute.

Dupa cursa m-am  dus sa-mi fac dus si apoi ne-am dus  sa mancam la Tonic Lounge. M-am dus sa ma imbrac in costumul MTB Academy si apoi la premiere. Premierea s-a desfasurat in fata primariei. Acolo a fost frumos , am primit o diploma, o medalie si un sac cu lucruri de la Isostar. Mi s-a parut unul dintre cele mai grele concursuri.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *