povesti despre mtb

povesti despre mtb

Despre acest site

Despre acest site

Silvia a învățat târziu să meargă pe bicicletă. Avea 6 ani și ne-am mutat la curte la marginea Bucureștiului. Lângă casă era un câmp imens pe care am început să facem ture din ce în ce mai lungi. Văzând că îi place mult să meargă și că nu are o problemă să parcurgă distanțe mari, în 2013 ne-am dus la Bucșani la prima cursă. A fost un traseu de peste 20 de km cu vreo 300m diferență de nivel, traseu pe care l-am parcurs în peste 2 ore. Câteva luni mai târziu ne-am dus la Sibiu unde eu încercam să termin Geiger-ul și a câștigat prima cursă la categoria 5-6 ani fetițe.

4 ani mai târziu Silvia are deja 56 curse câștigate (din maxim cca. 10 la care a luat startul și la care era categorie de fete) și multe alte podiumuri. Se antrenează cu Răzvan Jugănaru la MTB Academy și este una din favorite la fiecare cursă la care participă.

Site-ul acesta vrea să fie un jurnal al antrenamentelor pe care le efectuăm, al curselor la care participăm dar și o colecție de lecții pe care le-am învățat și de care poate vor profita și alți părinți care vor să-și îndrepte copiii spre acest sport. Și nu în ultimul rând este un mod prin care Silvia învață un pic de tehnologie și își dezvoltă abilitățile de exprimare în scris.