povesti despre mtb

povesti despre mtb

La Broaste (2017)

La Broaste (2017)

La Broaste s-a desfasurat pe 27 mai,  langa  Caldarusani. In acea zi ploua foarte tare , nu multi copii au venit din cauza ploii . Antrenorul meu Razvan mi-a spus ca va fi o experienta grozava si ca au scurtat drumul care acum e de 14 km. Peste tot era namol, dar eu aveam avantaj pe bucatile cu tehnica . Eu am incercat sa ma tin dupa fratii Branza . Dupa jumatate de ora nu m-am mai putut tine dupa ei asa ca am facut o pauza si in acea pauza m-a intrecut o fata. Am incercat sa o pornesc doar ca era prea mult namol asa ca m-a ajutat tati . Am cazut de cateva ori ,erau foarte multe baltoace. Cand am ajuns mers sa ma schimb pentru ca eram foarte mudara si uda. Apoi am mers la cortul  MTB  Academy unde am stat de vorba cu prietenii . Cand s-au afisat rezultatele am vazut ca am venit la 51 de secunde de locul 1 .

Cand a inceput festivitatea  de premiere s-a strans multa  lume . Am primit multe lucruri . Cand am ajuns acasa am sarbatorit cu familia mea .


Review: traseu greu spre foarte greu pentru copii sub 6-7 ani in condiții de ploaie și noroi și chiar și pentru copii mai mari fără antrenament specific. În condiții de uscat traseul este de dificultate medie pentru copii. Are o lungime de 16 km fără diferențe semnificative de nivel, fără zone periculoase. Organizarea este foarte bună, copiii și adulții luând startul separat, premiile sunt ok, mancarea este ok. Este o cursă plăcută pentru copii. Sfaturi: Autan și cremă de soare dacă mergeți încet.1 thought on “La Broaste (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *