povesti despre mtb

povesti despre mtb

La Livada cu ciresi

La Livada cu ciresi

Am fost la Livada cu ciresi, care s-a desfasurat pe data de 1 iulie la Paulesti. A trebuit ca eu si tati sa ne trezim la 6:30. Noi am reusit sa plecam pe la 6:45. Tati in masina mi-a spus ca la concurs o sa vina trei fete care au mai avut rezultate bune. Cand am ajuns acolo era deja multa lume, tati a spus sa ma duc sa vad daca a venit ambulanta de biciclete pentru ca nu imi mai schimba pe foaia mare.

In timp ce mergeam spre ambulanta de biciclete mi-am intalnit colegul pe nume Stefan de la MTB Academy si ca sa nu ma mai duc sa vad daca a venit ambulanta l-am intrebat pe el. Stefan mi-a spus ca nu a venit. A trebuit sa merg si la cortul MPG sa imi ridic numarul 1375. Inainte de concurs am vazut foarte multe fete la start si nici mie nici lui tati nu ne-a placut ca startul incepea cu o coborare.

Am intrecut toate fetele de la categoria mea, doar ca la prima urcare cand am schimbat pe foaia mica mi-a cazut lantul. Am incercat sa il pun in acelasi timp m-am gandit ca poate ma va ajuta un adult dar niciun adult nu m-a ajutat unul chiar mi-a spus sa ma dau la o parte ca ii stau in drum. Dupa ce mi l-am pus am vazut doua fete cu care concuram la cativa metri de mine. Din fericire le-am intrecut, pe una dintre fete am reusit sa o intrec mai greu, pe acea fata o cheama Bianca Pandele. Traseul a fost greu si de data asta am mers fara tati. La sfarsitul urcarii l-am vazut pe tati care mi-a dat sa beau apa si mi-a facut si cateva poze.

Pe parcursul concursului am mers impreuna cu un coleg de la MTB Academy pe nume Andrei. Pe la sfarsitul coborarii l-am vazut din nou pe tati care mi-a facut iarasi cateva poze si am vazut-o pe mama lui Andrei si am intrebat-o daca mai avem vreo urcare si ea mi-a spus ca mai avem urcarea de la finish.

Asa ca am schimbat pe foaia mijlocie si am dat un sprint pana la finish. Dupa ce am terminat am asteptat  sa vina tati si am vorbit cu colegii care au ajuns. Cand a ajuns locul 2, adica Bianca am felicitat-o si i-am spus ca a mers foarte bine si ca a fost greu sa o intrec.

Pana la premiere am stat cu colegii si am vorbit cu Bianca, am mai vorbit si cu Maria care a luat locul 4. Tati mi-a spus ca se premiaza si locul 4 si 5. La premiere a fost frumos am castigat un card cadou de la Decathlon oferit de Vision (multumiri, mi-am luat lucruri frumoase deja cu el).

Am mai vazut si premierea la baieti 9-12 ani pentru ca un coleg pe nume Victor a luat locul 4. A fost o zi frumoasa , dar a fost cam cald.


si review-ul lui tati: traseul ok pentru copii dar foarte rau marcat, premiile foarte ok, multumim sponsorilor. Festivitatea de premiere un pic intarziata ceea ce a fost un pic neplacut fiind extrem de cald in parc. Pare ca nu au fost alti fotografi pe traseul copiilor ceea ce este pacat ca eu nu prea ma pricep si n-am nici un aparat prea bun. Este o cursa accesibila incepatorilor, un foarte bun prim contact cu mtb-ul.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *