povesti despre mtb

povesti despre mtb

La Macin

La Macin

Cel mai mult mi-a placut peisajul din drumul spre Macin. Muntii de acolo pareau a fi mai mult dealuri decat munti.

Noi am ajuns acolo cu o zi inainte de concurs asa ca ne-am dus la un picnic organizat de aceeasi oameni care au organizat si concursul. Acolo m-am intalnit cu prietenii mei si concurenta mea de la acel concurs, Alexandra Pandele.

Am stat la o pensiune care nu mi-a prea placut pentru ca: camera era foarte mica si ne-am chinuit sa bagam bicicletele in camera, paturile scartaiau incontinu si baia facea prea mult zgomot.

Startul a fost la ora 10:00 si au dat startul pe categorii. Eu am fostĀ  la categoria 11-12 si am avut de facut 15 km. Mie mi-a fost frica pentru ca nu stiam cum mergea Alexandra si voiam sa ajung pe locul 1.

Dupa ce s-a dat startul am incercat sa ma tin de un coleg de al meu pe nume Calin Costache. Prima parte din concurs a fost pe un drum din mijlocul campului, atunci eram inca prima.

A doua parte era prin padure.

Drumul prin padure incepea cu o urcare de cativa kilometri si apoi coboram pana pe un drum prin mijlocul campiei, apoi inainte de Finish a mai venit o urcare un pic abrupta cu pietre.

Dupa urcareĀ  la maxim un kilometru era Finish-ul. Pana la urma am terminat pe locul 1 la fete si pe 5 la general. Dupa ce am terminat cursa am aflat ca Alexandra a abandonat la vreo 5 kilometri de start.

La premiere am primit multe cadouri majoritatea fiind bomboane.

Sper sa merg si in urmatorul an aici.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *