povesti despre mtb

povesti despre mtb

La Topoloveni (2017)

La  Topoloveni (2017)

Am fost la Topoloveni Summer Tour. La acest concurs au venit si baietii de la Cisnadie si Akos un baiat care l-am cunoscut la Cluj. Am fost la tura de 20 de km si aici a concurat si cam toata echipa MTB Academy. Antrenorul nostru Razvan le-a spus colegilor din echipa ca cei de la Cisnadie sunt foarte bine fizic antrenati.
Tati mi-a spus ca o sa mearga pe treseul de 40 de km si mi-a mai spus ca trasele se despart la km 15. Cand s-a dat startul eram foarte serioasa, dar mi-a trecut. Pe timpul concursului era foarte aglomerat pentru ca pana la km 15 eram pe acelasi traseu si copiii si adultii. Am avut 6 km de urcat, 3 de coborat si un rau de trecut.

Traseul era pe deal si prin padure. Cand am ajuns la finis eram un pic obosita , dar mai aveam energie sa ma joc.

De mancare ne-au dat paste care erau destul de bune.

Am aflat ca am fost pe locul 1 ! Eram foarte fericita ca am luat locul 1. Pana la premiere am stat cu colegii din echipa. Am fost si la rau cu ei, a fost foarte amuzant si ne-am cam balacit.

La premiere a fost frumos si am primit multe cadouri. Akos, prietenul meu din Cluj a luat locul 3. A fost frumos la Topoloveni, sper ca si anul viitor sa merg.1 thought on “La Topoloveni (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *