povesti despre mtb

povesti despre mtb

La Ziua B

La Ziua B

Aceasta a fost prima competitie din acest an. Cursa a fost pe 5 Mai ( sambata) prin padurea Cernica.

Startul a fost la ora 9:00. La concurs au fost cam toata echipa MTB Academy.

Cursa a avut un traseu un pic lung dar frumos de 19 km din care 3 km am mers dupa o masina care a mers destul de incet. La concurs m-am intalnit cu un prieten de la sosea pe nume Tudor Neagu care chiar daca avea o bicicleta mai putin buna a mers foarte bine.( cel din fata mea din imagine este Tudor)

Pe timpul cursei tatal meu a stat cu un coleg care mergea mai bine decat mine si tatal colegului a stat cu mine pentru ca el mergea un pic mai slab decat fiul lui. Eu am mai stat pe timpul traseului cu un coleg pe nume Stefan Tanasie care a terminat imediat dupa mine.

Pana la urma am terminat cursa in 57 de minute pe locul 1 la fete si pe locul 8 la general. Dar daca nu concurau si unii adulti cu noi as fi iesit pe locul 6 la general. Singura problema a fost ca la un moment dat am facut un viraj si era o mica urcare dupa aceea si pe acea urcare era o bariera pe care nu au ridicat-o destul si unul dintre adulti a dat cu capul de bariera si a cazut, dar nu a patit nimic. Sper ca anul viitor sa fie mai ridicata bariera.

Sper sa mai vin si anul viitor.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *